Diensten en tarieven

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als tekstschrijver, copywriter of redacteur?

Voordat ik de opdracht accepteer, stel ik een aantal vragen, zodat duidelijk is wat de opdracht inhoudt. Ik maak een inschatting van de tijd die ik nodig heb om voor jou de best passende tekst te maken. Vervolgens ontvang je een offerte. Zodra je die geaccepteerd hebt, ga ik aan de slag.

DIENSTEN

 

Teksten laten schrijven

Afhankelijk van het onderwerp doe ik vooraf onderzoek. Misschien is het voor de opdracht wenselijk dat we tussentijds contact hebben of dat ik je alvast een proeftekst toestuur. De tekst die ik voor je schrijf heeft een logische opbouw en structuur en goed lopende zinnen. Verder houd ik rekening met jouw doel en doelgroep. Als de tekst klaar is, kijk je of je tevreden bent met het eindresultaat. Waar nodig, pas ik de tekst aan.

 

Teksten laten herschrijven

Meestal is voor het herschrijven van teksten geen extra onderzoek nodig. Ik zet de tekst om in een tekst die gericht is op jouw doel en doelgroep. Bijvoorbeeld een informatieve tekst of een tekst die de lezer aanzet tot actie. Verder pas ik de herschreven teksten aan jouw stijl aan. Ik breng orde en structuur aan en zorg voor makkelijk te lezen zinnen.

 

Teksten laten redigeren

Teksten redigeren houdt meer in dan alleen maar de taalfouten uit een tekst halen. Ik werk volgens het CCC-model. Dat betekent dat ik ieder aspect van de tekst bekijk op correspondentie, consistentie en correctheid. Daardoor weet je zeker dat de uiteindelijke tekst goed is. Als redacteur kijk ik op jouw verzoek naar het beeldmateriaal dat je bij je tekst wil voegen. Met het juiste beeld komt een tekst namelijk sterker over.

 

Heb je bijvoorbeeld een verhaal of een boek geschreven, dan kan ik je ook helpen. Je krijgt van mij eerlijke feedback en gemotiveerd uitleg over mijn aanpassingen.

 

Search Engine Optimization (SEO)

Als copywriter verwerk ik zoekwoorden in de teksten die je wilt publiceren op het internet. Daardoor wordt jouw website beter gevonden. Goed lopende en interessante teksten zijn niet alleen van belang voor jouw lezers, maar ook voor de zoekresultaten. Een actieve website zorgt voor meer internetverkeer en daardoor een beter zoekresultaat. Denk daarom ook eens aan het laten schrijven van artikelen of weblogs.

TARIEVEN

 

De tarieven verschillen per opdracht en zijn afhankelijk van de tijd die ik nodig heb voor het schrijven van een tekst.

Daarom spreek ik het liefst een projectprijs met je af. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Vraag gerust een offerte aan: je kunt mij mailen of bellen.

 

De tijd die nodig is voor het schrijven van een tekst is afhankelijk van een aantal factoren. Is het bijvoorbeeld nodig dat ik mij in het onderwerp ga verdiepen, of heb je bestaande teksten die veel of weinig aanpassing nodig hebben? Dat maakt het lastig een vaste prijs per tekst te hanteren.

 

Heb je een bestaande tekst en wil je die door mij laten beoordelen? Ik bied een gratis screening aan van jouw tekst (maximaal 1000 woorden). Je krijgt dan snel een advies. Is je tekst prima in orde? Dan hoor je dat ook.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt